Andrea Bocelli

07 apr 2022
Når 07 apr 2022
By Oslo

Andrea Bocelli til Telenor Arena!

Dypt elskede og verdensberømte Andrea Bocelli kommer endelig tilbake til Norge! Den levende legenden vil ta pusten fra publikum med hans ekstraordinære stemme, et symfoniorkester og et storslått kor på Telenor Arena den 7. april 2022.

Det vil være tre år siden han sist solgte ut Telenor Arena når tenoren går på scenen i april 2022. Siden sist har Bocelli på ingen måte ligget på latsiden.

Albumet «Sì» (2018) og «Si Forever: The Diamond Edition» (2019) inneholdt eget materiale for første gang på 14 år, samt samarbeid med stjerner som Ed Sheeran, Dua Lipa, Jennifer Garner, Ellie Goulding, Aida Garifullina, og hans 21-år gamle sønn Matteo Bocelli. Albumene tok verden med storm og duetten med sønnen «Fall On Me» fikk alene over 60 millioner strømminger globalt.

Oppfølgeralbumet «Believe» kom i 2020 og byr på nydelige låter på morsmålet, i tillegg til klassikere som «Halleluja» og «Amazing Grace».

Selv ikke pandemien kunne holde ham tilbake, og i desember 2020 åpnet han hele verdens tårekanaler da han i fremførte Cohen-låten «Halleluja» sammen med den 8-år gamle datteren sin Virginia i det folketomme teatret «Regio di Parma».

Bocelli har til nå solgt over 90 millioner album og vært med på en rekke superstjerneduetter inkludert duettene med Pavarotti, Zucchero, Sarah Brightman, Eros Ramazotti og Céline Dion. Han har gitt ut 17 studioalbum, fått en spillefilm om livet sitt laget (med Antonio Banderas i hovedrollen), solgt ut de fleste arenaer verden over og klokker inn over 1 million streams daglig(!).

Den Toscana-fødte stjerne har i mer enn tre årtier vunnet hjerter og bergtatt verden med sin praktfulle stemme og betraktes i dag som en av vår tids største artister.

Til neste år trollbinder den populære verdensstjernen på nytt Norge med noen av operaens største arier i tillegg til sine egne populære hits. Publikum har en storslått og magisk kveld i vente. Velkommen!