Beach Bunny

24 feb 2022
Når 24 feb 2022
By Oslo

Beach Bunny til Parkteatret

Få artister kan pinpointe en følelse like tydelig og ærlig som Beach Bunnys Lili Trifilio. På det utmerkede debutalbumet «Honeymoon», synges det om temaer og følelser vi alle har kjent på, men sjeldent hatt mot til å sette ord på selv. Albumet, som er spilt inn i det ikoniske Chicago-studioet Electrical Audio, med produsent Joe Reinhart (Hop Along, Algernon Caldwaller), viser et selvsikkert og tydelig band, som lager fantastisk sjarmerende og relaterbare rockesanger.

«Honeymoon» ble til på ni måneder, og skivas ni energiske spor, får oss til å lengte etter det å gå på konsert – selvsagt med Beach Bunny, som er kjent for sine energiske og vitale liveshow. Nå kommer bandet til Norge, og HEI som vi gleder oss til konsert på Parkteatret!

Det hele startet som et pop-soloprosjekt på Trifilios soverom i 2015. Med EPene «Animalism», «Pool Party» og «Crybaby», ble vi presentert for låter om det å takle hjertesorg og tap.

"When I started writing, I just needed to get out what I was feeling somehow. It was definitely a very therapeutic process," forteller Trifilios.

I 2017 ble soloprosjektet til et fult band, med medlemmene Matt Henkels (gitar), Anthony Vaccaro (bass) og Jonathan Alvarado (trommer). Da bandet ga ut gjennombrudds-EPen «Prom Queen” i 2018, var bandet å anse som Chicagos mest spennende indierockband.