easy life

30 mar 2022
Når 30 mar 2022
By Oslo

easy life til Krøsset

Britiske easy life blir beskrevet som en deilig blanding av Alex Turner (Arctic Monkeys), Loyle Carner og Kaytranada, og balanserer mellom indiepop og hip-hop. Femmannsbandet lager myke, melodiske låter fulle av fengende hooks, og gir ut det etterlengta debutalbumet ‘life´s a beach’ 4. juni. Den 30. mars neste år gjester de Krøsset!

Properly original, easy life slide into your consciousness and immediately put down roots” – Sunday Times

Bandets har allerede stukket av med NMEs pris for ‘Best New British Act’, og de har i løpet av få år banet sin egen vei via en katalog av introspektive outsider-hymner. Deres uanstrengte tidligere mixtaper har ledet dem til debutalbumet life’s a beach. En tittel som, ifølge frontmann Murray Matravers, gir total mening når du er “from slap bang in the middle of the country, geographically as far from the nearest seaside as possible.”

Stranden til life’s a beach er altså ikke et karibisk gjemmested. Det er en observasjonell, universell og dypt personlig studie av et glemt Storbritannia. Det faktum at de er klar for å gi ut debutalbumet når Storbritannia nyter – forhåpentligvis – en trygg retur til stranden, virker merkelig passende midt i deres uforutsigbare vei til toppen.

"easy life aren’t like any other band you’ve heard before" – COLORS

Bandet består av frontmann Murray Matravers, Oliver Cassidy (trommer), Sam Hewitt (bass), Lewis Alexander Berry (gitar) og Jordan Birtles (keyboard/perkusjon), og de unge gutta har allerede samlet et enormt livepublikum over hele verden med sitt unike merke av optimisme. Sanger som «a message to myself» sementerer deres plass i verden – som musikere, som unge menn og som fyrtårn for positivitet.

Billetter i salg fredag 9. april kl. 10:00