Joy Crookes

22 feb 2022
Når 22 feb 2022
By Oslo

Joy Crookes til Parkteatret!

Britiske Joy Crookes har en helt nydelig stemme, og har raskt blitt en av Storbritannias mest spennende nye artister. I midten av oktober slipper hun den etterlengtede debut-LPen SKIN, og 22. februar kan hun oppleves live på Parkteatret!

Bare 22 år gammel har hun skaffet seg en enorm og lojal fanbase, og har bemerket seg som en viktig og innflytelsesrik del av ny britisk musikk. Etter å blitt nominert til Brits Rising Star-prisen, ble Joy en av de mest populære artistene i 2020 og solgte ut sin debutkonsert i Storbritannia på få timer.

Joys unike tilnærming til historiefortelling i låtene sine, kombinert med hennes smittende karisma, har gjort henne til en verdsatt ny stemme musikalsk. Hun bruker kreativiteten som et verktøy for å forstå sin egen identitet, hennes plass i verden og forholdet til den.

I oktober slipper hun debut-LPen SKIN, som er en samling sanger bygget og finpusset gjennom ungdomsårene og inn i begynnelsen av tjueårene, og finjustert i fjor under de mest turbulente omstendighetene. Ved å berøre temaer som mental helse, relasjoner og politikk med nåde og følsomhet, har Joy skapt det som bare kan beskrives som et virkelig spesielt arbeid som både er perfekt for øyeblikket og helt tidløst.

Sees på Parkteatret 22. februar!