Lunar Vacation

07 mai 2022
Når 07 mai 2022
By Oslo

Lunar Vacation til Krøsset!

Atlanta-bandet Lunar Vacation lager drømmende pool-rock, og har til tross for at de er unge allerede skapt stor oppmerksomhet i USA. Gruppa inspireres av blant annet Rilo Kiley og Tame Impala, og sammenlignes med band som Snail Mail og Mac DeMarco. Den 7. mai neste år spiller de på Krøsset!

Grace Repasky og Maggie Geeslin møttes i åttende klasse og begynte å dele musikalske ideer nesten umiddelbart. De spilte inn en haug av demoer og ville erobre Atlantas viltvoksende forsteder og spille for ungdommens hjerter. Etter hvert ble klassekameratene Matteo DeLurgio og Connor Dowd med på synth og trommer.

Etter videregående ga Lunar Vacation ut EPene Swell og Artifical Flavors, som begge ble svært godt mottatt. Bandet fikk forelskede fans over hele USA mens de samlet opp millioner av streams. På mer enn én måte hadde Lunar Vacation blitt uteksaminert.

Etter et tilfeldig møte ble Daniel Gleason fra bandet Grouplove med som produsent, og de spilte inn singelen "Unlucky" og ga den ut tidlig i 2020. I juni 2021 slapp de låta «Shrug» som høstet ros fra blant annet Paste, Brooklyn Vegan, Stereogum, Under The Radar og NYLON som kalte den “a jangly guitar song with a very shoutable chorus.”

Lunar Vacation slipper sitt etterlengtede debutalbum Inside Every Fig Is A Dead Wasp 29. oktober via Keeled Scales.

Vi gleder oss til å se dem på Krøsset i mai!