Shawn Mendes

Kjøp billetter
Salget starter snart
18 mar 2022
Når 18 mar 2022
By Oslo

Shawn Mendes til Telenor Arena!

Den kanadiske superstjernen Shawn Mendes skal ut på ny verdensturné med albumet «Wonder». 18.mars 2022 inntar han Telenor Arena, og publikum kan glede seg til et fantastisk show!

Shawn Mendes fortsetter sin eventyrlige suksess med ny verdensturné. I desember 2020 slapp Mendes sitt fjerde album kalt «Wonder». Det nådde første plass på listene både i USA og Canada. Turneen har fått samme navn som albumet. På plata kan man blant annet høre duetten «Monster», som han synger med Justin Bieber. Den endte på 8.plass på Billboard Hot 100 i 2020.

«Vi er enormt stolte over å presentere Shawn Mendes til det norske publikummet for fjerde gang. Etterspørselen har vært stor etter hans forrige besøk på utsolgte Oslo Spektrum, og det er derfor helt på sin plass at han inntar Telenor Arena igjen. Det nye albumet hans er et av årets aller beste og vi er overbevist om at liveshowet hans kommer til å bli minst like bra, om ikke bedre!» – Mark Vaughan, arrangør All Things Live Norge.

Mendes har i 2021 gitt ut singelen «Summer Of Love» og mottok tidligere i år også Fan Choice Award som en del av den prestisjetunge kanadiske musikkprisen Juno Awards. Mendes er kjent for sin gode relasjon med fans over hele verden og har over 46 millioner månedlige lyttere på Spotify. I 2019 ble låta «Señorita», som han har laget sammen med kjæresten, artisten og låtskriveren Camila Cabello, en verdenssuksess og nominert til Grammy for beste popduo.

Mendes lærte seg å spille gitar selv i en alder av 14 år. Han startet å legge ut videoer på Vine og You Tube og fikk raskt en stor fanskare. Som 15-åring ble han signert av Andrew Gertler til Island Records. Siden den gang har suksessen bare gått én vei.

Han har vært Grammynominert flere ganger og er den yngste artisten som har fått over en milliard avspillinger på nett. Mendes er også kåret til en av de mest betydningsfulle personer under 30 år av Forbes Magazine. Han har ved flere anledninger vært på Time Magazine sin liste over de hundre mest innflytelsesrike mennesker i verden.

Med seg på turné har Mendes med seg den amerikanske låtskriveren, sangeren og multi-instrumentalisten King Princess. Hun er kjent for sin sjelfulle vokal og atmosfæriske produksjon, og hennes mest kjente låt «1950» har over 400 millioner avspillinger på Spotify.

Koronapandemien har det siste året satt en effektiv stopper for felles musikalske opplevelser. Nå kan publikum endelig glede seg til at verdensstjernen Shawn Mendes kommer tilbake på norsk jord.