18 jul 2019

Dropkick Murphys til Oslo Spektrum

Dropkick Murphys er en av tidenes beste live-band. Deres eksplosive fremføring av en høyoktan konsert er helt klart unik opplevelse som jeg unner alle å oppleve en gang.
– Peer Osmundsvaag, promotør i All Things Live Norway

Boston-bandet Dropkick Murphys er kjent for å være et helt fantastisk liveband og spilte for et stappa Oslo Spektrum i fjor. Det er en glede å melde at de nå returnerer til Norge og Oslo Spektrum Arena 3. februar 2020!

Bandet har med sin blanding av tradisjonell irsk folk-rock og punk blitt et internasjonalt fenomen med en stadig voksende fanbase verden over. De har sjarmert publikum med sine fantastiske konserter og energiske musikk. På scenen er Boston-bandet et fyrverkeri og har flere ganger trollbundet det norske publikum med utsolgte konserter på både Sentrum Scene og i Oslo Spektrum.

«Dropkick Murphys oser rutine og spilleglede, og det smitter vanvittig godt over på publikum.» - Musikknyheter

Dropkick Murphys ble dannet i Massachusetts, USA i 1996, hvor de startet å spille i kjelleren til en barberer i nabolaget. Med sterk lokal forankring i hjembyens dype irske røtter, har gruppas konserter under den årlige St. Patrick’s Day for lengst blitt legendariske, og nærmest en turistattraksjon i seg selv. I 2006 bidro de med musikk til den Oscar-vinnende Martin Scorsese filmen «The Departed», som skaffet de et enda større publikum verden over.

Velkommen til en av vinterens mest underholdene kveld på Oslo Spektrum. Vi garanterer feststemning!

Dropkick Murphys