20 nov 2019

Gavin DeGraw inntar Sentrum Scene

Gavin DeGraw kommer tilbake til Norge 13. august!

Den særs talentfulle sangeren og låtskriveren fra New York slo igjennom med et brak i 2003. Førstealbumet Chariot solgte til platina med mer enn 1 million eksemplarer og inkluderte tre hitsingler de fleste av oss kjenner, deriblant den udødelige «I Don’t Want To Be», for mange kjent som tittelsporet på den superpopulære serien One Tree Hill, «Follow Through» og «Chariot» fra førsteskiva med samme navn.

Dette var bare en forsmak på hva Gavin er god for.

Det selvtitulerte andrealbumet seilet rett inn som nr 7 på Billboard topp 200 i 2008 og ble av Billboard omtalt som «a rocking homerun». Tredjeskiva Free er kjent som en godbit for fansen da den inneholder Gavins egne livefavoritter. Hitlåta «Not Over You» fra fjerdealbumet Sweeter solgte til dobbel platina og han har høstet gode anmeldelser på alt han har gitt ut siden starten av karrieren, og den allsidige låtskriveren ble til og med nominert til en Grammy for låta «We Both know» fra filmen «Safe Haven» fra 2013.

Siden da har Gavin nesten konstant vært på turné, inkludert utsolgte datoer både som headliner og sammen med legendariske Billy Joel, men det er lenge siden han viste fjes her til lands. Det var på et smekk utsolgt Sentrum Scene i anledning hans akustiske turné i 2015, så det er en sann glede å kunne presentere ham og hans retur til Sentrum scene 13. august 2020!

Billetter i salg via Ticketmaster fredag 22. november kl. 10.00