15 nov 2019

Katie Melua i Oslo Spektrum

Katie Melua til Oslo Spektrum Arena 30. september 2020

Katie Melua, med den vakre, sjelfulle stemmen, skapte konsertmagi sist hun gjestet Norge. Den 30. september 2020 returnerer verdensstjernen til Oslo Spektrum og vi gleder oss til en helt unik konsertopplevelse!

Allerede som 19-åring ga Katie Melua ut sitt første album, Call Of The Search (2003). Helt fra begynnelsen av har hun blitt belønnet med gode anmeldelser, høye listeplasseringer og utsolgte konserter. Med en rekke av hit-singler og mer enn 11 millioner solgte album har Melua inntatt posisjonen som en av Storbritannias mestselgende artister.

Låter som "The Closest Thing to Crazy" og "Nine Million Bicycles" har blitt allemannseie, og med sin blanding av blues, jazz og pop skaper hun gripende magisk musikk.

«Melua synger vakkert, og den nedstrippede sceneproduksjonen, nesten uten lys og dekorasjoner av noe slag, bidrar til en nesten magisk stemning i salen», skrev Disharmoni i sin anmeldelse av Meluas forrige Oslobesøk.

Hennes sjette studioalbum, In Winter (2016), høstet blant annet en femmer fra Aftenposten som kommenterte utgivelsen slik: "Dette er ganske enkelt lekkert i alle ledd". Albumet ble til i et provisorisk studio Melua laget i et samfunnshus i Gori, Georgia. Dit reiste hun etter å ha hørt kvinnekoret Gori på Spotify. På albumet veksler hun lekkert mellom ulike utrykk og tradisjoner. Her er det både nye selvskrevne låter, georgiske folkeviser, klassiske julemelodier, en ukrainsk salme og en Joni Mitchell-cover. Et livealbum sammen med koret er på vei.

Samleplata Ultimate Collection ble gitt ut i 2018 og byr på 33 låter fra hele karrieren. Alle de kjente og kjære låtene er med, som“Nine Million Bicycles”, “If You Were A Sailboat”, “Call Off The Search”, “The Closest Thing To Crazy” og duetten med avdøde Eva Cassidy, “What A Wonderful World”.

Den vakre sjelfulle stemmen, som er Meluas varemerke, har bare vokst seg bedre på de 15 årene siden debuten. I 2020 skal hun på turné igjen og i tillegg kommer det ny musikk. Vi gleder oss veldig til å høre den store stemmen live igjen!

Billetter i salg via Ticketmaster fredag 22. november kl. 10.00