18 jul 2019

Rammstein til Granåsen

Rammstein-konserten er vanvittig. Jeg er i Rotterdam nå for å se produksjonen, og hvordan vi skal sette dette opp på Ullevaal Stadion i august. Størrelsen og omfanget av denne konsertproduksjonen ligner ikke på noe Norge tidligere har sett, og Trondheim burde være veldig spente når de kommer dit i 2020!
– Terje Håkonsen, produksjonssjef, Upstage

Rammstein: Stadion-turneen fortsetter med andre runde i 2020! 26. juli 2020 kommer de til Granåsen, Trondheim!

Om noen skulle være i tvil om Rammsteins rolle som et av de største bandene i verden akkurat nå, så burde utgivelsen av albumet Rammstein og deres første stadion-turné sette en effektiv stopper for det. Albumet, bandets syvende, gikk rett til toppen av albumlistene i flere europeiske land, og turneen solgte ut på rekordtid og sanket begeistrede anmeldelser fra både kritikere og fans.

"Vi har jobbet veldig hardt med å få Rammstein tilbake til Norge i 2020. Etter å ha solgt ut vårt Oslo- show på 15 minutter, samt hvert eneste show i Europa, har det vært stor konkurranse mellom flere store byer i Europa om å få Rammstein på besøk i 2020. Vi hadde en følelse av at Trondheim ville være en fantastisk destinasjon for bandet og Rammstein var enige. Så bandet kommer, og tar med seg sin enorme produksjon!” -Mark Vaughan, promotør, All Things Live Norway

Med ny scenekonstruksjon, et glitrende og flammekastende-show, et perfekt orkestrert band, og en salig blanding av humor og patos – skaper Rammstein en helt unik og storslått opplevelse – full av fyrverki, eksplosjoner og røyk.

Det er derfor bare logisk at Rammstein igjen gir alle nye og gamle fans en mulighet til å oppleve deres fantastiske konserter. I 2020 kommer Rammstein tilbake med runde to av sin stadion-turné! 

Dette blir en uforglemmelig opplevelse på Granåsen i Trondheim 26. juli 2020! 

Rammstein (2)