18 jun 2019

Ziggy Alberts til Vulkan Arena

Med sine energiske fremførelser og åpenhjertige samtaler fra scenen mellom sine ballader, mestrer Ziggy Alberts å skape en følelse av samhold som sprer seg blant tilhørerne og gjør at alle vil ha mer.

I mai 2019 spilte han for et utsolgt John Dee, og lørdag 4. april gjester han på nytt Oslo og denne gangen Vulkan Arena!

Ziggy Alberts er en sanger og låtskriver som har gitt ny mening til begrepet uavhengig artist. Bare 24 år gammel har han gitt ut fem album, startet sitt eget plateselskap Commonfolk Records, solgt ut turneer rundt omkring i verden og hans musikk har samlet millioner av lyttere på verdensbasis.

Musikalsk sett kan Ziggy sammenlignes med de første utgivelsene av Ben Howard og Jack Johnson. I likhet med disse artistene, skaper Ziggy ærlig og personlig musikk som utforsker hans forhold med mennesker og planeten – et emne som ligger nært til Ziggys hjerte som surfer og miljøentusiast.

I 2018 ga Ziggy ut sin femte album Laps Around The Sun, som hadde premiere på Billboard Magazine og var ”Feature Album of the Week” på triple j (red. australsk rikskringkasting radio). Den første uken albumet var gitt ut kom det på andre plass på Aria Australian Artist Album Charts, sjette plass på ARIA Digital Album Charts og niende plass på ARIA Albums Chart.

I november 2018 startet han sin turné og solgte kjapt ut 37 konserter i Australia og New Zealand. Dette etterfulgt av nesten utsolgte konserter i UK og resten av Europa, noe som ga hans ekstra motivasjon til å turnere over hele verden. Ziggy har fortsatt å opptre med lidenskap og energi på sine konserter.

Ziggy er veldig klar for konserten i Norge, som er en av ”Laps Around The Sun World Tour”, som fortsetter godt inn i 2020.

Billetter i salg via Ticketmaster Norge fredag 21. juni kl. 11:00.

Ziggy Alberts
Ziggy Alberts