16 sep 2021

Seigmen spiller førjulskonserter!

I desember 2019 spilte Seigmen årets siste førjulskonsert på Støperiet i Tønsberg, lite visste vi da at verden snart skulle gå av hengslene og at det ville gå to år før de sto på en scene igjen. Denne gangen var også pausen helt ufrivillig!

Nå ser ting lysere ut og Seigmen plukker opp tradisjonen med å spille noen konserter før jula kommer. Denne gangen besøkes Folken i Stavanger og Sentrum Scene i Oslo, før runden avsluttes foran hjemmepublikumet på Støperiet i Tønsberg som seg hør og bør.

Seigmen var på sitt mest aktive i løpet av nittitallet med en rekke topplasseringer på VG-lista og en Spellemann for albumet “Metropolis” i 1995.  Albumet “total" fra 1994 har også i ettertid blitt kåret til et av norges 100 beste gjennom tidene. I 1999 la bandet opp da gitarist Sverre bestemte seg for å slutte. En for alle - alle for en. I 2005 kom de sammen igjen for sin første konsert på 6 år, og i de siste årene har de spilt med jevne mellomrom for et entusiastisk publikum og kommet med nytt materiale.

Førjulsturné 2021
16. desember - Stavanger, Folken
17. desember - Oslo, Sentrum Scene
18. desember - Tønsberg, Støperiet