Om All Things Live Norway

All Things Live Norway (tidligere Atomic Soul) er et av Norges ledende bookingbyråer og arrangørselskap med base i Oslo. Vi representerer rundt 80 norske og nordiske artister, og har i mange år levert noen av de største og mest prestisjefylte nasjonale og internasjonale artistene til et bredt publikum landet rundt.

All Things Live Norway er:

Anders Bellsund Beil Økonomi
Anita Halmøy Wisløff Agent
Bjørnar Paulsen Daglig leder
Erika Firing PR & Markedsføring
Geir-Tore Grinde Agent
Grete Bjelde Prosjektleder
Helena Zarifa Pedersen Prosjektleder (permisjon)
Håvard Brekke Haugland Prosjektleder (permisjon)
Knut Sannes Agent
Ksenia Petrova Agent
Live Sørlie Jørgensen Prosjektleder
Mark Vaughan Promoter
Marte Storaas Prosjektleder
Peer Osmundsvaag Promoter
Pia Leinslie PR & Markedsføring
Rebekka Stenmarck Johannessen Prosjektleder
Stine Mari Røverdatter Økonomi
Tim Salvesen Promoter
William Blix Agent
Odd Inge Sneve Promoter
Thea Nossen Prosjektleder
Kira Frayne Prosjektleder
Kontakt oss på:
Vi holder til her:

Fra desember 2018 ble Atomic Soul Booking AS og Friction AS en del av All Things Live-gruppen. I juni 2019 skiftet vi navn til All Things Live Norway.

Samarbeidet dekker det fulle spekteret fra lokale norske konserter til svenske musikaler, til danske stand-up arrangementer og til stadion-konserter med internasjonale artister som The Rolling Stones, Lenny Kravitz og Eminem. All Things Live vil representere 140 lokale artister på eksklusive kontrakter, promotere nesten 3000 lokale og internasjonale arrangementer med mer enn 1 million solgte billetter per år, og fortsette å øke sin portfolio som nå består av 15 forretningspartnere med store kunder.

All Things Live Norway er den største selvstendige konsertpromotøren og artistbyrå i Norge. Med mer enn 1000 arrangementer i Norge og i utlandet i 2018, er de markedsledende når det gjelder antall konserter. Som byrå representerer All Things Live Norway et vidt spekter av noen av Norges største artister og band som Susanne Sundfør, Unge Ferrari, Arif, Bigbang, Kari Bremnes og mange fler. Som konsertarrangør arrangerer All Things Live Norway alt fra små klubbkonserter til festivaler og stadionkonserter med band og artister som Michael Bublé, Justin Bieber og Rammstein.

Atomic Soul er historie, og vi har skiftet navn til All Things Live Norway. For våre artister som vi promoterer og artister som vi arrangerer konserter for, vil denne endringen bety et enda større potensiale for profilering og sannsynligvis en hyppigere konsertvirksomhet i Sverige og Danmark for våre artister. Vi er veldig fornøyde med å bli en del av et selskap som jobber på tvers av landegrensene og gleder oss stort til fortsettelsen.
Bjørnar Paulsen, daglig leder i All Things Live Norway